Welkom!

Welkom bij het Zorgcollectief FNV/Menzis, exclusief voor FNV-leden. Fijn dat je voor ons hebt gekozen. Graag maken we je wegwijs in jouw zorgverzekering en alle voordelen van het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Alle informatie over de collectieve zorgverzekering voor FNV-leden, de voordelen, de exclusieve vergoedingen en FNV Zorgservices zijn voor je verzameld in het Serviceboekje FNV/Menzis. In de Vergoedingenwijzer vind je alle vergoedingen voor 2018 handig op een rij.

De Zorgvinder helpt bij het vinden van zorgaanbieder bij jou in de buurt. Ervaringen van anderen en informatie over bepaalde zorgaanbieders kunnen je helpen een goede keuze te maken.

In de verzekeringsvoorwaarden en het verzekeringsreglement kun je lezen of er voorwaarden gelden bij bepaalde vergoedingen. Verder vind je er informatie over onder andere hulpmiddelen, geneesmiddelen en PGB voor verzorging en verpleging. Zo ben je helemaal op de hoogte.

Ook daarvoor ben je nou FNV-lid!

Belangrijke aandachtspunten

De ingangsdatum van jouw verzekering kan een andere datum zijn dan je hebt aangegeven bij je aanvraag. In de Zorgverzekeringswet staan regels over wanneer de verzekering ingaat. Jouw ingangsdatum staat op je zorgpolis.

Binnenkort ontvang je van ons je zorgpas. Iedereen die verzekerd is, krijgt een eigen zorgpas.

Wil je de zorgverzekering bij nader inzien liever niet? Stuur ons dan binnen 14 dagen nadat je de zorgpolis hebt ontvangen, een brief of e-mail. Geef daarin aan dat je de zorgverzekering wilt laten vervallen en voor welke personen dit geldt. Vermeld je naam, adres en verzekerdennummer.