Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Duidelijkheid over vergoedingen en zorgaanbieders is daarom belangrijk. Bij FNV/Menzis ben je verzekerd van goede zorg die bij je past. In de vergoedingenwijzer vind je een overzicht van alle vergoedingen.

Als verzekerde kun je bij het Zorgcollectief FNV/Menzis rekenen op exclusieve verzekeringen als aanvulling op de Basisverzekering. Deze verzekeringen zijn afgestemd op de behoeften van FNV-leden en dekken zorg die niet vanuit de Basisverzekering wordt vergoed. Sommige vergoedingen zijn exclusief voor FNV-leden. Zo ben je nog meer verzekerd van goede zorg die bij je past.

In de vergoedingenwijzer vind je een overzicht van de vergoedingen van alle Basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en aanvullende tandverzekeringen en alles-in-één-pakketten van het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Let op
Menzis spreekt met enkele zorgaanbieders een maximumbedrag af dat zij in een bepaald kalenderjaar mogen declareren. Dit wordt ook wel 'omzetplafond' genoemd. Deze afspraak kan mogelijk gevolgen voor je hebben als je een naturapolis hebt (Menzis Basis of Menzis Basis Voordelig). Heb je een restitutiepolis (Menzis Basis Vrij), dan heeft deze afspraak geen gevolgen voor je.

Meer over het maximumbedrag