Dit doet het Zorgcollectief voor jou

De FNV en Menzis werken al bijna 11 jaar samen aan het Zorgcollectief FNV/Menzis. Wij begrijpen wat voor jou belangrijk is. Daarom heeft de FNV samen met Menzis een aantal speciale Zorgservices voor FNV-leden ontwikkeld. Zoals de gratis Health Check t.w.v. € 102,50. Of de onafhankelijk Werk & Gezondheid Arts, waar je voor advies terechtkunt als je gezondheidsklachten hebt door je werk.

Ook daarvoor ben je nou FNV-lid

Als lid van de FNV profiteer je van alle voordelen van Zorgcollectief FNV/Menzis. Zoals flinke kortingen, extra ruime vergoedingen en exclusieve FNV Zorgservices. En er hoeft maar één verzekerde op de polis FNV-lid te zijn om alle gezinsleden te laten profiteren van het Zorgcollectief. Maar er is meer. Zo profiteer je als FNV-lid ook van gratis juridische hulp, loopbaanadvies, rechtsbijstand bij (beroeps)ziekte en hulp bij het invullen van je belastingaangifte.

Nieuwsgierig naar je totale voordeel via de FNV? Bekijk dan het besparingsoverzicht.

Help me bij mijn pakketkeuze

De Online PakketCoach helpt je aan de hand van je antwoorden op een aantal vragen het zorgverzekeringspakket te kiezen dat het beste past bij jouw situatie en de zorg die je verwacht nodig te hebben. Heb je liever persoonlijke hulp? Vraag dan vraag advies aan de OverstapCoach, tel. 088 - 222 44 44.