Je lidmaatschapsnummer kun je doorgeven via de beveiligde omgeving van Mijn Menzis. Je komt direct op de pagina terecht waar je je lidmaatschapsnummer kunt invullen. Je vindt je FNV-lidmaatschapsnummer op je FNV-lidmaatschapspas of op je bankafschrift.

Naar mijn menzis

Om jouw gegevens nog beter te beschermen is de inlogwijze van Mijn Menzis gewijzigd Je logt in met je DigiD én extra sms-controle. Log je al in met DigiD en sms-controle? Dan hoef je  verder niks te doen. Is jouw telefoonnummer nog niet bekend bij DigiD? Vraag dan de extra sms-controle aan via DigiD. Ook dan kun je sms-controle aanvragen. Je ontvangt dan een gesproken sms-bericht op jouw vaste telefoon, zodat je probleemloos kunt inloggen.

Heb je nog vragen over het inloggen met DigiD met sms-controle, kijk dan bij de veel gestelde vragen over dit onderwerp.

Mijn Menzis

Maak je op dit moment nog geen gebruik van Mijn Menzis dan kun je je hiervoor eenvoudig aanmelden met je DigiD, jouw persoonlijke inlogcode voor websites van de overheid en van organisaties die een overheidstaak uitvoeren. Heb je nog geen DigiD? Dan kun je deze aanvragen op de website van DigiD. Met Mijn Menzis heb je de controle over al jouw verzekeringsgegevens. Bovendien kun je er veilig en eenvoudig online je zorgverzekeringszaken mee regelen en inzien. 

Lukt het niet om via Mijn Menzis je lidmaatschapsnummer door te geven of ben je geen lid meer van de FNV, neem dan contact op met de FNV/Menzis Klantenservice op 088 - 222 44 44.