Je zorgverzekering moet goed aansluiten op je persoonlijke situatie. Natuurlijk helpt FNV/Menzis je graag bij het kiezen van een passend pakket. Wat kun je doen?

1. Vergelijk online de vergoedingen

Vergelijk de vergoedingen per aanvullende verzekering van het Zorgcollectief FNV/Menzis met elkaar met de online vergelijkers. 

2. Vergoedingenwijzer

Wil je precies weten wat er vergoed wordt in een bepaalde verzekering? Kijk dan op de Vergoedingenwijzer 2018. Hier vind je een overzicht van alle vergoedingen in alle zorgverzekeringen van het Zorgcollectief FNV/Menzis. Controleer in de verzekeringsvoorwaarden altijd of je aan alle eisen voor vergoeding voldoet.

3. Online PakketCoach

Ieder mens is anders en verdient daarom een zorgpakket op maat. Wil je weten welk pakket het beste bij je past, check dit dan in november of december met de Online PakketCoach van Menzis, speciaal voor FNV-leden. Aan de hand van een paar vragen zie je welk pakket het beste past bij je situatie en de zorg die je verwacht nodig te hebben in het nieuwe jaar. Je kunt de uitkomst hiervan vergelijken met je huidige pakket. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je direct online je pakket wijzigen als je dat wilt. 

Klantenservice

Wil je liever persoonlijk advies? Dan kun je bellen met onze FNV/Menzis Klantenservice op telefoonnummer 088 - 222 44 44, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 19.00 uur. In november en december gelden ruimere openingstijden.