Jongeren van 18 tot en met 29 jaar die aanvullend verzekerd zijn bij Zorgcollectief FNV/Menzis kunnen in januari gratis gehoorbescherming op maat krijgen t.w.v. € 130. Je kunt deze gehoorbescherming laten aanmeten bij Specsavers.

Maak jij zelf muziek of ga je graag naar concerten, dance events of festivals? Dan wil je niet aan dat een piep in je oren het geluid verpest. Helaas loop je een gehoorbeschadiging sneller op dan je denkt. Op een festival als Pinkpop zit het geluidsniveau al gauw boven de 100 decibel, omdat het anders niet boven de herrie van de mensenmassa uitkomt. Een gehoorveilig volume is zo’n 80 decibel.

Om ervoor te zorgen dat je geen blijvende schade aan je gehoor krijgt, zoals een hinderlijke piep, is het verstandig bij zulke gelegenheden gehoorbescherming te dragen. Met de juiste gehoorbescherming geniet je net zo hard. Deze gehoorbeschermers zijn voorzien van een membraamfilter en geven een vlakke demping, zodat de kwaliteit van de muziek optimaal blijft. Mocht je gehoorbescherming willen met een andere filter dan muziek, dan kan dat ook.

De gehoorbeschermers kosten € 130 per set. Maar jongeren van 18 tot en met 29 jaar die aanvullend verzekerd zijn bij het Zorgcollectief FNV/Menzis krijgen 50% korting en betalen dus slechts € 65.

Actie in januari: helemaal gratis

Alleen in de maand januari betaal je geen € 65 maar helemaal niets! De gehoorbescherming op maat is dan helemaal gratis. Je kunt hiervoor tot 31 januari 2018 via het gratis telefoonnummer 0800 - 9003 een afspraak maken in een van de Specsavers winkels.

Zo maak je gebruik van deze actie

Om in aanmerking te komen voor korting op de op maat gemaakte gehoorbeschermers, gelden de volgende voorwaarden:

  1. Je bent verzekerd via het Zorgcollectief voor FNV-leden bij Menzis en hebt zowel een Basisverzekering als een aanvullende verzekering afgesloten;
  2. Je bent niet jonger dan 18 jaar én niet ouder dan 29 jaar;
  3. Het aanmeten van de op maat gemaakte gehoorbescherming vindt plaats in het jaar waarin je verzekerd bent;
  4. De audiciens van Specsavers beoordelen of op maat gemaakte gehoorbescherming voor jou geschikt is; het Zorgcollectief FNV/Menzis is hierop niet aanspreekbaar.
  5. Je kunt één keer per jaar gebruikmaken van deze actie.

De uitgebreide actievoorwaarden lees je hier.

Maak een afspraak voor gratis gehoorbescherming

Je kunt een afspraak maken in een van de Specsavers winkels via het gratis nummer 0800 - 9003 (op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur). Geef bij het maken van een afspraak aan dat het om gehoorbescherming op maat gaat en dat je aanvullend verzekerd bent bij het Zorgcollectief FNV/Menzis. Tijdens de eerste afspraak van 20 minuten zal er een afdruk van je oor worden gemaakt. Twee weken later kun je de gehoorbeschermers afhalen in de winkel.

Nog geen FNV-lid en wel profiteren van deze aanbieding?

Ben je nog geen lid van de FNV, maar wil je wel profiteren van deze aanbieding? Meld je dan nu aan als FNV-lid. Als je jonger bent dan 23 is het lidmaatschap het eerste jaar helemaal gratis (daarna vanaf € 2,08 per maand). FNV Jong is er voor scholieren, studenten en starters op de arbeidsmarkt. Je kunt er terecht voor al jouw vragen over werk en inkomen, advies bij problemen op je werk en hulp bij belastingen. Daarnaast heb je recht op gratis loopbaanbegeleiding

Let op: deze actie (100% korting in januari of 50% in de rest van het jaar) geldt voor één set gehoorbescherming op maat per persoon per kalenderjaar.