Wil je gehoorbescherming op maat? Dan zit je goed bij het Zorgcollectief FNV/Menzis. Jongeren van 18 tot en met 29 jaar die in 2017 aanvullend verzekerd zijn bij het Zorgcollectief krijgen namelijk maar liefst 50% korting op gehoorbescherming op maat. En in januari is gehoorbescherming zelfs helemaal gratis!

Zij betalen € 74,50 in plaats van € 149. Interesse? Je kunt de gehoorbeschermers laten aanmeten bij Hans Anders. Mocht je gehoorbescherming willen met een andere filter dan muziek, dan kan dat ook.

Waarom gehoorbescherming op maat?

Maak jij zelf muziek of geniet je er graag van op een concert, een dance event of op een festival? Dan moet je er niet aan denken dat een piep in je oren dat verpest. Helaas gaat gehoorbeschadiging sneller dan je denkt. Op een festival als Pinkpop bijvoorbeeld is het geluidsniveau al gauw meer dan 100 decibel. Simpelweg omdat het geluid anders niet boven de herrie van de mensenmassa uitkomt. Een ‘gehoorveilig’ volume is zo’n 80 decibel. Om ervoor te zorgen dat je geen blijvende schade krijgt aan je gehoor zoals een hinderlijke piep, is het verstandig om bij zulke gelegenheden gehoorbescherming te dragen. En met de juiste gehoorbescherming geniet je net zo hard.

Voor muziekliefhebbers, concertgangers, muzikanten en dj's die optimaal willen genieten van muziek met de beste gehoorbescherming zijn er Music gehoorbeschermers van Tympro. Deze gehoorbeschermer is voorzien van een membraamfilter en geeft een vlakke demping, zodat de kwaliteit van de muziek optimaal blijft. Voor elke situatie is er wel een geschikte gehoorbeschermer (vliegen, muziek luisteren, klussen en goed kunnen slapen). De gehoorbeschermers kosten € 149 per set. Jongeren van 18 tot en met 29 jaar die aanvullend verzekerd zijn bij het Zorgcollectief FNV/Menzis krijgen 50% korting en betalen dus slechts € 74,50.

Mocht je gehoorbescherming willen met een andere filter dan muziek, dan kan dat ook.

Hoe kun je gebruik maken van deze actie?

Om in aanmerking te komen voor de korting op de op maat gemaakte gehoorbeschermers, gelden de volgende voorwaarden:

  1. Je bent per 1 januari 2017 verzekerd via het Zorgcollectief voor FNV-leden bij Menzis en hebt zowel een Basisverzekering als een aanvullende verzekering afgesloten;
  2. Je bent niet jonger dan 18 jaar én niet ouder dan 29 jaar;
  3. Het aanmeten van de op maat gemaakte gehoorbescherming vindt plaats in 2017;
  4. De audiciens van Hans Anders beoordelen of op maat gemaakte gehoorbescherming voor jou geschikt is; het Zorgcollectief FNV/Menzis is hierop niet aanspreekbaar.
  5. Je kunt één keer per jaar gebruikmaken van deze actie.

De uitgebreide actievoorwaarden lees je hier.

Afspraak voor aanmeten gehoorbescherming

Je kunt een afspraak inplannen om de gehoorbeschermers aan te laten meten in een van de Hans Anders vestigingen. Hier is een gediplomeerd audicien aanwezig. Je kunt deze afspraak maken via hansanders.nl/fnvmenzis. Zorg dat je jouw zorgpas of polisnummer bij je hebt wanneer je naar de winkel gaat. Je kunt ook een afspraak maken door binnen te lopen bij een Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Het aanmeten van gehoorbeschermers door de audicien duurt circa 20 minuten. Na twee weken kun je je gehoorbeschermers afhalen in de winkel. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Mocht je nog andere vragen hebben over gehoorbescherming of over het maken van een afspraak, dan kun je bellen met Hans Anders op 0800 - 0075 (gratis, iedere werkdag van 9.00 tot 17.30 uur).

In januari helemaal gratis

Bestel je de gehoorbescherming in januari 2017, dan is het zelfs helemaal gratis. Als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent én in 2017 zowel een Basisverzekering als een aanvullende verzekering bij Zorgcollectief FNV/Menzis hebt, kun je in januari een afspraak inplannen bij een Hans Anders vestiging bij jou in de buurt om de gehoorbescherming te laten aanmeten. Je krijgt de set dan twee weken later gratis mee naar huis.

Nog geen FNV-lid en wel profiteren van deze aanbieding?

Ben je nog geen lid van de FNV, maar wil je wel profiteren van deze aanbieding? Meld je dan nu aan als FNV-lid. Als je jonger bent dan 23 is het lidmaatschap het eerste jaar helemaal gratis (daarna vanaf € 2,08 per maand). FNV Jong is er voor scholieren, studenten en starters op de arbeidsmarkt.Je kunt er terecht voor al jouw vragen over werk en inkomen, advies bij problemen op je werk en hulp bij belastingen.Daarnaast heb je recht op gratis loopbaanbegeleiding.