Draag je zowel in de onder- als bovenkaak een kunstgebit? Dan is er de tandverzekering Tandverzorgd 1P, tandverzekering voor mensen met een volledige prothese. 

Met deze verzekering wordt de wettelijke eigen bijdrage (maximaal € 350) bij een volledige gebitsprothese of een volledige implantaatprothese geheel vergoed. Ook met een volledige overkappingsprothese kom je in aanmerking voor TandVerzorgd 1P.

Deze tandartsverzekering is er voor iedereen met een volledige prothese. Per maand betaal je slechts € 6,95. Er geldt geen collectiviteitskorting voor verzekerden van het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Heb je op dit moment een aanvullende tandverzekering via het Zorgcollectief FNV/Menzis, dan is overstappen naar TandVerzorgd 1P ook gedurende het jaar mogelijk. De wijziging wordt dan de volgende maand van kracht. Tandverzekering 1P is af te sluiten in combinatie met een Basisverzekering via het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Om TandVerzorgd 1P aan te vragen, neem je telefonisch contact op met de FNV/Menzis Klantenservice. We geven dan extra uitleg, zodat je de juiste keuze maakt. Het is niet mogelijk om TandVerzorgd 1P online aan te vragen.

Let op! heb je op dit moment FNV Tandzorg 3 of 4 en zijn er meeverzekerde kinderen op de polis. Dan is aanvragen van TandVerzorgd 1p alleen mogelijk per 1 januari van het volgende jaar.  Onze klantenservice legt je graag uit wat dit betekent voor meeverzekerde kinderen.