Over het Zorgcollectief

De FNV is expert op het gebied van werk en inkomen. En Menzis weet alles van het verzekeren van zorg. Ook in 2018 profiteer jij van die krachtige combinatie. Met elkaar ontwikkelen de FNV en Menzis diensten en producten op het terrein van werk en gezondheid. Zo kun je gebruik maken van de exclusieve FNV Zorgservices zoals de gratis Health Check, de onafhankelijke Werk & Gezondheid Arts, FNV SeniorZorg en de mantelzorgservice 'Zorg voor Elkaar'. Ook profiteer je van 10% korting op de sportschool en ontvangen jongeren van 18 t/m 29 jaar 50% korting op maatwerk gehoorbescherming. En natuurlijk krijg je altijd 7% korting op de naturapolis Basis, 8% korting op de restitutiepolis Basis Vrij en maar liefst 10% korting op de aanvullende (tand)verzekeringen van het Zorgcollectief.  

 

Over de FNV

Met de FNV sta je sterker in je werk. Samen met ruim 1,1 miljoen leden vertegenwoordigen we vrijwel alle sectoren. Met zo'n aantal ben je een club waar de politiek en werkgevers niet zomaar omheen kunnen. En met duizenden cao-onderhandelaars, loopbaanadviseurs, belastingconsulenten, pensioenadviseurs, juristen en andere deskundigen zetten we jouw belangen en die van je vakgenoten voorop. Voor meer informatie over de FNV kijk je op www.fnv.nl.

Het FNV-lidmaatschap

Van welke bond je ook lid bent, een FNV-lidmaatschap biedt volop voordeel. Je FNV-contributie heb je snel terugverdiend, want je ledenpas biedt ook scherpe kortingen. Zo ontvang je aantrekkelijke kortingen bij speciaal geselecteerde partners op bijvoorbeeld reizen, mobiliteit, energie, verzekeringen, sport en cultuur. En je krijgt gratis juridische hulp (o.a. bij beroepsziekte), loopbaanadvies, FNV Belastingservice, noem maar op. 

Over Menzis

Menzis zet zich in voor goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen. 
Menzis is een coöperatie zonder winstoogmerk.

In een samenleving die continu verandert, zet Menzis zich als zorgverzekeraar in voor goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen. We maken daarbij gebruik van meer dan 175 jaar ervaring.

De mens staat centraal in alles wat wij doen. We zijn een coöperatie, waarvan alle verzekerden lid zijn. We hebben geen winstoogmerk en geen aandeelhouders, en onze leden beslissen in een Ledenraad over zaken die er echt toe doen. Iedereen is welkom bij Menzis, zonder medische selectie. Het geld dat mensen aan ons toevertrouwen komt weer ten goede aan de zorg. Alles wat we doen, is in het belang van de mens. Daarom kozen we voor de naam Menzis, omdat elk menz er één is.

Vandaag de dag zoeken we naar slimme antwoorden op de uitdagingen van déze tijd. De wereld waarin we werken, is volop in beweging. Klantwensen blijven veranderen. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en politieke keuzes vragen onze organisatie mee te groeien. In deze dynamische wereld zetten wij ons in voor onze maatschappelijke opdracht om kwalitatief goede zorg voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden.

Aanmelden

Aanmelden gaat heel gemakkelijk. Kies één van onderstaande opties en profiteer al vanaf 1 januari 2018 van alle voordelen van het Zorgcollectief FNV/Menzis!

Ik ben FNV-lid en wil me aanmelden voor Zorgcollectief FNV/Menzis

Bereken hier je premie en sluit als je wilt meteen je zorgverzekering af. Houd je FNV-lidmaatschapsnummer bij de hand. Ben je nu verzekerd bij Menzis? Dan kan je meteen overstappen naar een vergelijkbaar pakket bij het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Aanmelden Zorgcollectief FNV/Menzis

Ik wil lid worden van de FNV en me aanmelden voor Zorgcollectief FNV/Menzis

Je kunt alles in één keer regelen. Vul bij het veld FNV-lidmaatschapsnummer aan het einde van het formulier 'Lid worden' in. Je wordt dan binnen 5 werkdagen teruggebeld om het lidmaatschap in orde te maken.

FNV-lid worden en aanmelden Zorgcollectief

Ik wil lid worden van de FNV en later een zorgverzekering afsluiten

Vul dan het formulier in en je wordt binnen 5 werkdagen teruggebeld om het lidmaatschap in orde te maken. Je kunt ook bellen met het Contactcenter van de FNV op 088 - 368 0 368 (ma t/m vrij 8.30 - 17.30 uur).

Aanmelden FNV-lidmaatschap