Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd bij het Zorgcollectief FNV/Menzis. Maar wist je dat ook de reisverzekeringen van Unigarant jou, als verzekerde bij het Zorgcollectief voor FNV-leden, extra kindvoordeel bieden?

Wel zo mooi, want je wilt zaken natuurlijk goed geregeld hebben voor het hele gezin.

Gratis meeverzekerd

Als je verzekerd bent bij het Zorgcollectief FNV/Menzis krijg je bij Unigarant 30% korting op je reis- en/of annuleringsverzekering. En zowel bij de kortlopende als de doorlopende reisverzekering van Unigarant zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd. Het is wel belangrijk dat je je kinderen aanmeldt als je de verzekering afsluit.

Geen extra premie

Zijn je kinderen ouder, dan kun je als verzekerde van het Zorgcollectief FNV/Menzis ook voordeel krijgen. Bij de doorlopende reisverzekering van Unigarant betaal je vanaf de vierde persoon op de verzekering namelijk geen extra premie. Zo houd je meer geld over voor leuke uitstapjes!

Andere voordelen

Naast bovengenoemde voordelen bieden de reisverzekeringen van Unigarant jou als verzekerde van het Zorgcollectief voor FNV-leden de volgende voordelen:

  • Je bepaalt zelf de samenstelling van je reisverzekering;
  • Wereldwijde hulpverlening door de Menzis Alarmcentrale: 1 aanspreekpunt en 1 telefoonnummer voor alle hulp;
  • De verzekering is afgestemd op je zorgverzekering bij het Zorgcollectief FNV/Menzis. Zo ben je niet dubbel verzekerd voor medische kosten;
  • Digitaal schademelden kan 24 uur per dag, 7 dagen per week;
  • In 2015 als beste getest door de Consumentenbond;
  • In 2017 de hoogste score van vijf sterren van verzekeringsvergelijker MoneyView;
  • De doorlopende annuleringsverzekering is ook geldig voor theater, concerten en evenementen.

Sluit direct een kortlopende reisverzekering af

Sluit direct een doorlopende reisverzekering af