Ga je op vakantie, dan is het goed om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Het Zorgcollectief FNV/Menzis werkt samen met Unigarant. Deze verzekering is als beste getest door de Consumentenbond en heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Korting op de Unigarant reisverzekering

Als FNV-lid en verzekerde van het Zorgcollectief FNV/Menzis krijg je maar liefst 30% korting op de Unigarant reisverzekering! Vanaf 1 januari 2019 kan je helaas niet meer verzekerd zijn via het Zorgcollectief. Als je via Menzis verzekerd blijft, ontvang je 20% korting op je reisverzekering-en annuleringsverzekering van Unigarant. De 20% korting gaat dan in op het moment dat je nieuwe polis in gaat (prolongatiedatum).

Reisverzekeringen

Je kunt kiezen voor een kortlopende of een doorlopende verzekering en je beslist zelf waarvoor je je precies wilt verzekeren. Wil je weten welk soort reisverzekering het meest voordelig voor je is? Doe dan de reisverzekeringscheck.

Doe de reisverzekeringscheck

Behalve korting en flexibiliteit biedt Unigarant je nog meer voordelen:

  • Wereldwijde hulpverlening door de Menzis Alarmcentrale: 1 aanspreekpunt en 1 telefoonnummer voor alle hulp;
  • De verzekering is afgestemd op je zorgverzekering bij het Zorgcollectief FNV/Menzis. Zo ben je niet dubbel verzekerd voor medische kosten;
  • Digitaal schademelden kan 24 uur per dag, 7 dagen per week;
  • In 2017 als beste getest door de Consumentenbond
  • In 2017 de hoogste score van vijf sterren van verzekeringsvergelijker MoneyView;
  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd;
  • De doorlopende annuleringsverzekering is ook geldig voor theater, concerten en evenementen.

Sluit direct een kortlopende reisverzekering af

Sluit direct een doorlopende reisverzekering af

Annuleringsverzekering

Veel mensen sluiten tegelijk met hun reisverzekering ook een annuleringsverzekering af. Deze vergoedt de reeds gemaakte kosten als de reis niet door kan gaan vanwege een ernstige gebeurtenis, zoals een ongeluk, ziekte of overlijden. Heb je een doorlopende annuleringsverzekering, dan is deze ook geldig voor theater, concerten en evenementen. Of de kosten helemaal of tot een bepaald maximum worden vergoed, hangt af van de door jou gekozen dekking. Ben je FNV-lid en verzekerd bij het Zorgcollectief FNV/Menzis, dan krijg je ook korting op je annuleringsverzekering.