Ga je op vakantie, dan is het goed om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Het Zorgcollectief FNV/Menzis werkt samen met Unigarant. Deze verzekering is als beste getest door de Consumentenbond en heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Korting op de Unigarant reisverzekering

Als FNV-lid en verzekerde van het Zorgcollectief FNV/Menzis krijg je maar liefst 30% korting op de Unigarant reisverzekering! Je sluit je reis- en/of annuleringsverzekering af via het Zorgcollectief FNV/Menzis en ontvangt daarna je polis van Unigarant. Je kunt kiezen voor een kortlopende of een doorlopende verzekering en je beslist zelf waarvoor je je precies wilt verzekeren.

Behalve korting en flexibiliteit biedt Unigarant je nog meer voordelen:

  • Wereldwijde hulpverlening door de Menzis Alarmcentrale: 1 aanspreekpunt en 1 telefoonnummer voor alle hulp;
  • De verzekering is afgestemd op je zorgverzekering bij het Zorgcollectief FNV/Menzis. Zo ben je niet dubbel verzekerd voor medische kosten;
  • Digitaal schademelden kan 24 uur per dag, 7 dagen per week;
  • In 2017 als beste getest door de Consumentenbond
  • In 2017 de hoogste score van vijf sterren van verzekeringsvergelijker MoneyView;
  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd;
  • De doorlopende annuleringsverzekering is ook geldig voor theater, concerten en evenementen.

Sluit direct een kortlopende reisverzekering af

Sluit direct een doorlopende reisverzekering af

Annuleringsverzekering

Veel mensen sluiten tegelijk met hun reisverzekering ook een annuleringsverzekering af. Deze vergoedt de reeds gemaakte kosten als de reis niet door kan gaan vanwege een ernstige gebeurtenis, zoals een ongeluk, ziekte of overlijden. Heb je een doorlopende annuleringsverzekering, dan is deze ook geldig voor theater, concerten en evenementen. Of de kosten helemaal of tot een bepaald maximum worden vergoed, hangt af van de door jou gekozen dekking. Ben je FNV-lid en verzekerd bij het Zorgcollectief FNV/Menzis, dan krijg je ook op je annuleringsverzekering 30% korting.  

Eerst verzekerd bij Azivo?

Was je tot nu toe verzekerd bij FNV/Azivo? Dan behoud je 30% korting op je reis- en/of annuleringsverzekering bij Unigarant als je vanaf 2017 verzekerd blijft bij het Zorgcollectief. En je profiteert eveneens van alle bovengenoemde voordelen.