Wat heb ik nodig voor het online consult?

Wanneer je gebruik wilt maken van het online consult met de Werk & Gezondheid Arts, heb je de  juiste middelen nodig zoals: een pc, tablet of telefoon met ingebouwde camera of webcam met geluid. Ook is een goed werkende internetverbinding van belang om het consult soepel te laten verlopen.

Hoe maak ik een afspraak?

Online een afspraak maken is heel eenvoudig. Ga naar het speciale portaal en kies daar voor het online consult. Vul je gegevens in en kies het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Vervolgens ontvang je een e-mail met een bevestiging van je afspraak en de link naar de virtuele wachtkamer.

Hoe krijg ik toegang tot het online consult?

Om gebruik te kunnen maken van het online consult, ontvang je via e-mail een unieke link naar een virtuele wachtkamer. Autorisatie verloopt via jouw e-mailaccount, registratie is dus niet nodig.

Hoe is het gesteld met mijn privacy?

Jouw privacy is volledig gewaarborgd. De enige die afweet van jouw afspraak en het advies dat je krijgt, ben jij. Er vindt geen enkele terugkoppeling plaats die zou zijn terug te voeren naar jou. We hoeven ook de naam van het bedrijf waar je werkt niet te weten. Mocht het nodig zijn om een dossier aan te leggen van jouw probleem, dan gebeurt dit binnen de systemen van Expereans ZorgAtrium. Zij voldoen aan de privacy-eisen ‘certificering arbodiensten’ en voldoen daarmee aan de hoogste norm op privacy in de sector.

Wordt mijn gesprek opgenomen?

Een sessie van een online consult vindt plaats in een éénmalige virtuele wachtkamer. Van het consult worden geen data opgeslagen of beeldmateriaal opgenomen. Alleen jij hebt toegang via de unieke link in je e-mail.