Wil je gehoorbescherming op maat? Dan zit je goed bij het Zorgcollectief FNV/Menzis. Jongeren van 18 tot en met 29 jaar die aanvullend verzekerd zijn bij het Zorgcollectief krijgen namelijk maar liefst 50% korting op gehoorbescherming op maat. In januari 2018 is gehoorbescherming zelfs helemaal gratis!

Slim: gehoorbescherming op maat

Maak jij zelf muziek of ga je graag naar concerten, dance events of festivals? Dan wil je neit dat een piep in je oren het geluid verpest. Helaas gaat gehoorbeschadiging sneller dan je denkt. Op een festival als Pinkpop zit het geluidsniveau al gauw boven de 100 decibel, omdat het anders niet boven de herrie van de mensenmassa uitkomt. Een gehoorveilig volume is zo’n 80 decibel.

Om ervoor te zorgen dat je geen blijvende schade aan je gehoor krijgt, zoals een hinderlijke piep, is het verstandig om bij zulke gelegenheden gehoorbescherming te dragen. Met de juiste gehoorbescherming geniet je net zo hard. Voor iedereen die optimaal will genieten van muziek met de beste gehoorbescherming zijn er Music gehoorbeschermers van Tympro. Deze zijn voorzien van een membraamfilter en geven een vlakke demping, zodat de kwaliteit van de muziek optimaal blijft.

Mocht je gehoorbescherming willen met een andere filter dan muziek, dan kan dat ook. Voor elke situatie is er wel een geschikte gehoorbeschermer (vliegen, muziek luisteren, klussen en goed kunnen slapen).

De gehoorbeschermers kosten € 149 per set. Jongeren van 18 tot en met 29 jaar die aanvullend verzekerd zijn bij het Zorgcollectief FNV/Menzis krijgen 50% korting en betalen dus slechts € 74,50.

Hoe kun je gebruikmaken van deze actie?

Om in aanmerking te komen voor de korting op de op maat gemaakte gehoorbeschermers, gelden de volgende voorwaarden:

  1. Je bent verzekerd via het Zorgcollectief voor FNV-leden bij Menzis en hebt zowel een Basisverzekering als een aanvullende verzekering afgesloten;
  2. Je bent niet jonger dan 18 jaar én niet ouder dan 29 jaar;
  3. Het aanmeten van de op maat gemaakte gehoorbescherming vindt plaats in het jaar waarin je verzekerd bent;
  4. De audiciens van Hans Anders beoordelen of op maat gemaakte gehoorbescherming voor jou geschikt is; het Zorgcollectief FNV/Menzis is hierop niet aanspreekbaar.
  5. Je kunt één keer per jaar gebruikmaken van deze actie.

De uitgebreide actievoorwaarden lees je hier.

Maak een afspraak

Je kunt een afspraak inplannen om de gehoorbeschermers aan te laten meten in een van de Hans Anders vestigingen. Hier is een gediplomeerd audicien aanwezig. Je kunt deze afspraak maken via hansanders.nl/fnvmenzis. Zorg dat je jouw zorgpas of polisnummer bij je hebt wanneer je naar de winkel gaat. Het aanmeten van gehoorbeschermers door de audicien duurt circa 20 minuten. Na twee weken kun je je gehoorbeschermers afhalen in de winkel. Mocht je nog andere vragen hebben over gehoorbescherming of over het maken van een afspraak, dan kun je bellen met Hans Anders op 0800 - 0075 (gratis, iedere werkdag van 9.00 tot 17.30 uur).

In januari helemaal gratis

Bestel je de gehoorbescherming in januari, dan is het zelfs helemaal gratis. Wel krijgt deze service vanaf januari 2018 een nieuwe invulling. Uiteraard blijven de voorwaarden gelijk. Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud én heb je zowel een Basisverzekering als een aanvullende verzekering bij Zorgcollectief FNV/Menzis, dan kun je in januari gehoorbescherming op maat laten laten aanmeten. Je krijgt de set dan twee weken later gratis mee naar huis. Voor het laten aanmeten van gratis gehoorbescherming op maat, kun je in januari 2018 een afspraak inplannen. 

Nog geen FNV-lid en wel profiteren van deze aanbieding?

Ben je nog geen lid van de FNV, maar wil je wel profiteren van deze aanbieding? Meld je dan nu aan als FNV-lid. Als je jonger bent dan 23 is het lidmaatschap het eerste jaar helemaal gratis (daarna vanaf € 2,08 per maand). FNV Jong is er voor scholieren, studenten en starters op de arbeidsmarkt.Je kunt er terecht voor al jouw vragen over werk en inkomen, advies bij problemen op je werk en hulp bij belastingen. Daarnaast heb je recht op gratis loopbaanbegeleiding.