Van welke FNV-bond je ook lid bent, een FNV-lidmaatschap biedt volop voordeel. Je FNV-contributie heb je snel terugverdiend, want je ledenpas biedt je ook scherpe kortingen.

Ledenvoordeel bij de FNV

Zo ontvang je aantrekkelijke kortingen bij speciaal geselecteerde partners op bijvoorbeeld reizen, mobiliteit, energie, verzekeringen, sport en cultuur. En je krijgt gratis juridische hulp (o.a. bij beroepsziekte), loopbaanadvies, FNV Belastingservice, noem maar op. Natuurlijk profiteer je ook van flinke korting, uitgebreide vergoedingen en exclusieve FNV Zorgservioces bij het Zorgcollectief FNV/Menzis. Er hoeft maar één gezindslid FNV-lid te zijn om ook de andere gezinsleden te laten profiteren van de voordelen vaan het Zorgcollectief FNV/Menzis. En wist je dat je ook nog gebruik kunt maken van Ledenvoordeel FNV, het voordeelprogramma van de FNV?

Voordeelprogramma voor FNV-leden

Het voordeelprogramma van de FNV is er exclusief voor FNV-leden. Je krijgt daarbij het hele jaar exclusieve aanbiedingen en substantiële kortingen op allerlei leuke en handige producten, diensten en uitjes. Zoals korting op reizen, verzekeringen, energie en cursussen, maar bijvoorbeeld ook op fietsen, theater en beurzen. Welke voordelen er allemaal zijn, kun je vinden op de website ledenvoordeelfnv.nl. Hier kun je je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat je nooit een voordeel mist. Want elke maand zijn er weer nieuwe aanbiedingen.

De bonden FNV Zelfstandigen en NVJ maken helaas geen onderdeel uit van het Ledenvoordeel FNV-programma. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met jouw bond.