FNV Zorgservices

Tot 1 januari 2019 kun je als verzekerde van het Zorgcollectief FNV/Menzis nog gebruik maken van onderstaande exclusieve FNV Zorgservices.

Werk & Gezondheid arts

Gratis en exclusief toegang tot de spreekkamer van de onafhankelijke Werk & Gezondheid Arts.

Meer informatie

Gratis Health Check

De Health Check geeft een algemene indicatie van jouw gezondheid.

Meer informatie

Korting bij Sportscholen

10% korting op je jaarabonnement bij deelnemende sportscholen die zijn aangesloten bij NLActief.

Meer informatie

Maatwerk Gehoorbescherming Jongeren

Jongeren van 18 tot en met 29 jaar die aanvullend verzekerd zijn bij Zorgcollectief FNV/Menzis krijgen 50% korting op gehoorbescherming op maat.

Meer informatie

FNV Seniorzorg

De FNV en Menzis hebben een exclusieve zorgservice ontwikkeld voor senioren met unieke voordelen voor de verzekerden van het Zorgcollectief FNV/Menzis zoals korting op hulpmiddelen en comfortproducten.

Meer informatie

Mantelzorgservice 'zorg voor elkaar'

Via de Mantelzorgdesk krijg je informatie, advies en ondersteuning bij het verlenen of ontvangen van mantelzorg. Ook als je hierdoor in de problemen komt op je werk.

Meer informatie

Exclusieve Vergoedingen

Tot 1 januari 2019 kun je als verzekerde van het Zorgcollectief FNV/Menzis nog gebruik maken van onderstaande exclusieve vergoedingen.

Stoppen met roken

Als je wilt stoppen met roken, vallen de kosten die hiermee samenhangen, zoals advies, intensieve coaching door erkende hulpverleners of geneesmiddelen niet onder het verplicht en/of vrijwillig  eigen risico. 

Meer informatie

Beter Eten

Het gezondheidsprogramma ‘Beter Eten’ is speciaal bedoeld voor mensen die een hoog risico lopen om een aandoening te krijgen vanwege hun overgewicht. De zorgkosten van dit programma vallen niet onder het verplicht en/of vrijwillig eigen risico. 

Meer informatie

Leefstijladvies

Het Zorgcollectief FNV/Menzis biedt je steun als je wilt werken aan je gezondheid. Ben je aanvullend verzekerd dan wordt leefstijladvies tot €50 per kalenderjaar vergoed. 

Meer informatie

Ongevalregeling bij wachttijd

Stel dat er een ongeluk gebeurt en je hebt een kroon of brug nodig, maar je hebt nog wachttijd. In die gevallen kan je aanspraak maken op de exclusieve ongevalregeling van Zorgcollectief FNV/Menzis. Deze regeling geldt voor FNV TandZorg 3 en 4. Neem bij een ongeval contact op met de FNV/Menzis Klantenservice. Zij kunnen je vertellen welke kosten in dit geval toch worden vergoed..

FNV Coulancefonds

Soms gebeurt het dat bepaalde vormen van zorg niet voor vergoeding in aanmerking komen. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Als je vindt dat je bepaalde zorg toch vergoed zou moeten krijgen, kun je een beroep doen op de coulanceregeling van het FNV Coulancefonds. Bel hiervoor de FNV/Menzis Klantenservice op 088 - 222 44 44 en leg je situatie uit. Je krijgt dan zo snel mogelijk uitsluitsel. Aan het FNV Coulancefonds kunnen geen rechten worden ontleend.

LET OP: Het coulancefonds komt per 1 januari 2019 te vervallen.

Ledenvoordeel FNV

Als FNV-lid heb je een streepje voor en profiteer je van exclusieve ledenvoordelen. Zoals gratis juridische hulp, loopbaanadvies, rechtsbijstand bij (beroeps)ziekte, hulp bij het invullen van je belastingaangifte en natuurlijk korting op je zorgverzekering bij Menzis. Maar ben je ook bekend met FNV Ledenvoordeel? Speciaal voor jou, van de FNV.

 

Meer informatie
korting op producten en diensten