Jongeren van 18 tot en met 29 jaar die aanvullend verzekerd zijn bij Zorgcollectief FNV/Menzis kunnen gratis gehoorbescherming op maat krijgen t.w.v. € 149. Je kunt deze gehoorbescherming in januari 2017 laten aanmeten bij Hans Anders.

Maak jij zelf muziek of geniet je er graag van op een concert, dance event of festival? Dan moet je er niet aan denken dat een piep in je oren dat verpest. Helaas gaat gehoorbeschadiging sneller dan je denkt. Op een festival als Pinkpop bijvoorbeeld is het geluidsniveau al gauw meer dan 100 decibel. Simpelweg omdat het geluid anders niet boven de herrie van de mensenmassa uitkomt. Een ‘gehoorveilig’ volume is zo’n 80 decibel. Om ervoor te zorgen dat je geen blijvende schade krijgt aan je gehoor, zoals een hinderlijke piep, is het verstandig om bij zulke gelegenheden gehoorbescherming te dragen. En met de juiste gehoorbescherming geniet je net zo hard.

Gratis gehoorbescherming in januari

Voor muziekliefhebbers, concertgangers, muzikanten en dj's die optimaal willen genieten van muziek met de beste gehoorbescherming is er Music gehoorbescherming van Tympro. Deze gehoorbescherming is voorzien van een membraamfilter en geeft een vlakke demping, zodat de kwaliteit van de muziek optimaal blijft. De gehoorbescherming kost € 149 per set. Voor jongeren van 18 tot en met 29 jaar die aanvullend verzekerd zijn bij het Zorgcollectief FNV/Menzis is deze gehoorbescherming tijdelijk in de maand januari helemaal gratis. Laat je de gehoorbescherming later in het jaar aanmeten, dan ontvang je 50% korting.

Mocht je gehoorbescherming willen met een andere filter dan muziek, dan kan dat ook.

Gebruikmaken van deze actie

Als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent én in 2017 zowel een Basisverzekering als een aanvullende verzekering bij Zorgcollectief FNV/Menzis hebt, kun je in de maand januari een afspraak inplannen bij een Hans Anders vestiging bij jou in de buurt om de gehoorbescherming te laten aanmeten. Je krijgt de gehoorbescherming t.w.v. € 149 dan twee weken later gratis mee naar huis. Je kunt één keer per kalenderjaar gebruikmaken van deze actie. De audiciens van Hans Anders beoordelen of op maat gemaakte gehoorbescherming voor jou geschikt is; het Zorgcollectief FNV/Menzis is hierop niet aanspreekbaar.

Wel FNV-lid maar nog niet verzekerd bij het Zorgcollectief FNV/Menzis?

Sluit dan hier zowel een Basisverzekering als een aanvullende verzekering af. Bijvoorbeeld de naturapolis Basis en het alles-in-een pakket FNV PrimaZorg. Je bent dan o.a. verzekerd voor fysiotherapie, brillen en lenzen, tandartskosten, voorbehoedsmiddelen, spoedeisende zorg in het buitenland, alternatieve zorg, leefstijladvies en dieetadvisering. Na inschrijving ontvang je binnen 8 werkdagen je polis met daarin je polisnummer. Binnen 11 werkdagen na ontvangst van je polis, ontvang je je zorgpas.

Afspraak voor aanmeten gehoorbescherming

In de maand januari kun je een afspraak inplannen om de Music gehoorbescherming te laten aanmeten in een van de Hans Anders vestigingen. Hier is een gediplomeerd audicien aanwezig. Hij of zij beslist of je medisch geschikt bent voor deze gehoorbescherming op maat. Bel voor een afspraak naar 0800 - 0075 (gratis, iedere werkdag van 9.00 tot 17.30 uur). Je hebt hier alleen je zorgpas of polisnummer bij nodig. Zorg dat je deze bij je hebt wanneer je naar de winkel gaat. Je kunt ook een afspraak maken door binnen te lopen bij een Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Het aanmeten van gehoorbescherming door de audicien duurt circa 20 minuten. Na twee weken kun je je Music gehoorbescherming afhalen in de winkel. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. 

Let op: deze actie(100% korting in januari of 50% in de rest van het jaar) geldt voor één set gehoorbescherming op maat per persoon per kalenderjaar.