Jouw zorgverzekering in 2018

Bedankt voor het vertrouwen dat je afgelopen jaar in ons hebt gesteld. Ook in 2018 profiteer je weer van uitgebreide vergoedingen, speciale FNV Zorgservices en hoge FNV-kortingen.

Algemene informatie over hoe je zorgverzekering werkt en een overzicht van de exclusieve voordelen voor jou als FNV-lid en de FNV Zorgservices zijn voor je verzameld in het Serviceboekje Zorgcollectief FNV/Menzis.

De verzekeringsvoorwaarden, -vergoedingen, premie en de inhoud van de verzekeringspakketten veranderen ieder jaar. Daarom ontvang je deze informatie vanaf nu in een aparte brochure: Premies, vergoedingen en wijzigingen 2018.

De FNV informeert je over het nieuwe pakket van het Zorgcollectief FNV/Menzis in 2018 in deze brief.

Wil je je zorgverzekering voor 2018 wijzigen? Of wil je je actuele gegevens inzien? Dat kan eenvoudig via Mijn Menzis.

Help mij kiezen

Met de Vergoedingenwijzer vergelijk je in één oogopslag de vergoedingen van de Basisverzekering en aanvullende (tand)verzekeringen van het Zorgcollectief FNV/Menzis met elkaar.

Wil je weten of jouw zorgverzekering nog bij je past, dan kan je in novmember en december een check doen via de Online PakketCoach voor FNV-leden. Aan de hand van zeven vragen zie je welk pakket het beste past bij jouw situatie en de zorg die je verwacht nodig te hebben inhet nieuwe jaar. Wil je liever persoonlijk advies? Bel dan met de exclusieve FNV/Menzis Klantenservice op telefoonnummer 088 - 222 44 44. Kijk hier voor onze openingstijden in november en december.